Kategorier
Rusta&Matcha

Rusta och matcha tills du hittar rätt jobb i Göteborg

Det är vanligt att känna att man inte passar för något jobb. Då behöver man rusta och matcha. Det är något som verkligen passar dig som bor i Göteborg.

Ja, att söka jobb är inte lätt. Ju längre man är arbetslös, desto svårare känns det. Man tappar modet, man vill inte, man orkar inte. Men det är inte slutet på din karriär. Det är bara en liten grop på vägen. Det du behöver är att rusta och matcha i Göteborg. Vad betyder det då? Nej, det handlar inte om att renovera huset.

Det handlar om att rusta dig för framtiden och för arbetsmarknaden, och att matcha dig till ett jobb som passar dina nyvunna förmågor och kunskaper. Rusta och matcha är ett initiativ som är specifikt inriktat på att hjälpa dig som är långtidsarbetslös och som behöver lite hjälp på traven.

Utbilda dig med rusta och matcha

Många börjar jobba direkt efter skolan, vilket gör att de inte har tid eller möjlighet att utbilda sig vidare. Det är helt enkelt inte något som passar med deras schema. Men när det sedan blir arbetslösa så börjar de undra om det inte varit bättre att utbilda sig vidare innan de låst sig till ett jobb.

Men det är inte för sent. Man kan alltid vidareutbilda sig. Du som känner att du skulle vilja ha en ny utbildning, eller en vidareutbildning, som gör att du kan matchas med de jobb som finns på marknaden, kan prata med de som jobbar mer att rusta och matcha, för att se om de kan hjälpa dig på den fronten.